Лизинги

Реклама
Търсене

Оперативен лизинг

Сожелиз България е дружество, специализирано в сферата на предлагане на лизингови продукти за български юридически и физически лица. Фирмата стартира дейност през 2005 година и е дъщерно дружество на Societe Generale Expressbank, част от Societe Generale Group – една от водещите финансови институции в Европа.По вид на лизингованите активи Лизинг на производствено оборудване Лизинг на строителна техника Лизинг на транспортна техника – товарни автомобили, автобуси, ремаркета и полу-ремаркета Лизинг на леки автомобили Нашите предимства: Лизингови решения, адаптирани към специфичните изисквания на клиентите Атрактивни условия Бърз отговор Без ограничения в максималната сума на лизинговото финансиране Индивидуален подход Отлични възможности клиентите на Сожелиз България да ползват пълния набор от услуги и продукти на Societe Generale Expressbank

Сосиете Женерал Експрес Банкwww.sgeb.bg »

Оперативният лизинг, за разлика от финансовия, е форма на договор, при която Лизингополучателят ползва вещта, предмет на договора, под наем. Също така, след изтичане срока на договора за оперативен лизинг ППС, предмет на договора, се връща на Лизингодателя. Оперативният лизинг дава възможност на фирмите точно да прогнозират разходите си и е подходящ за тези от тях, които се нуждаят от непрекъснато обновяване и осъвременяване на автомобилния парк, без да придобиват собствеността върху ППС. Тъй като този тип лизинг е балансово неутрален (в балансите на фирмата се отразява като наем), сключването на договор за оперативен лизинг по никакъв начин не засяга балансовото число на юридическото лице. Месечните вноски се признават за разход на фирмата в пълния им размер

ДСК Лизингwww.dskleasing.bg »

Оперативен лизинг на нови леки и лекотоварни автомобили. Финансов лизинг на леки, лекотоварни и товарни автомобили, автобуси, строителна техника и механицазия, оборудване и недвижими имоти.Предимства: Гъвкави схеми; Сезонни вноски; Гратисни периоди; Специални вноски; Клиентски ориентирани програми; Бонус пакети за наши лоялни клиенти; Освобождаване на оборотни средства (обратен лизинг); Персонални лица за контакт; Бърз и лесен достъп; Прозрачност на услугите; Лизинг на нови и употребявани активи.

Ти Би Ай Банкwww.tbibank.bg »

Обратно към първоначалната идея за лизинг - оперативен лизинг: Тази специална форма на лизинг представлява класически наем и се предлага за всички модели на Volkswagen и Audi. Вие инвестирате само в използването на автомобила, а грижите за пазарната стойност и риска за продажбата на употребявания вече автомобил прехвърляте изцяло на Порше Лизинг. В края на лизинговия договор просто ни връщате автомобила - за продажбата му ще се погрижим ние. А ако пожелаете да закупите автомобила, можете да го направите по пазарна оценка, дадена Ви от Порше Лизинг.

Порше Лизинг БГwww.porscheleasing.bg »

Оперативния лизинг (Operating Lease) предлаган от Car Rental Bulgaria е вид дългосрочен договор за наем на автомобили, микробуси и джипове. Стандартно срокът на договора е от 12 до 36 месеца. Употребяваните коли под наем не могат да бъдат по-стари от 24 месеца. След изтичане на срока по договора имате възможност да закупите ползвания от вас автомобил на остатъчна стойност договорена предварително при подписване на договора.

Car Rental Bulgariawww.carrental.bg »

Изисквания за наемателя: При наемането на автомобила е необходимо да се представят валидна шофьорска книжка и документ за самоличност. Минималната възраст е 21 години. Наематели под 21 годишна възраст или с шофьорски стаж под една година са освободени от такса “Млад шофьор”, но е необходимо да заплатят застраховка „Ограничаване на отговорността при щета или кражба. Наемната цена включва: пълен 24-часов наем, неограничен пробег на километража, техническа поддръжка, застраховка „Гражданска отговорност”, платен пътен данък, винетна такса, съдействие при повреда на автомобила. Стойността на един наемен ден е валидна за 24 часа от момента на наемане на автомобила. Минималният срок за наемане е 24 часа. За закъснение при връщане на автомобила от един до четири часа се заплаща 50% от наемната цена за един наемен ден. За закъснение над четири часа се заплаща 100% от наемната цена за един наемен ден. Месечната наемна цена е валидна до 30 дни. Наемната цена не включва гориво.

Ти Би Ай Рент-а-карwww.tbirentacar.com/bg »

Оперативният лизинг, за разлика от финансовия, е форма на договор, при която Лизингополучателят ползва вещта, предмет на договора, под наем. Също така след изтичането срока на договора за оперативен лизинг МПС, предмет на договора, се връща на Лизингодателя. Оперативният лизинг дава възможност на фирмите да контролират разходите си и е подходящ за тези от тях, които се нуждаят от непрекъснато обновяване и осъвременяване на автомобилния парк, без да придобиват собствеността върху МПС. Тъй като този тип лизинг е балансово неутрален (в балансите на фирмата се отразява като наем), сключването на договор за оперативен лизинг по никакъв начин не засяга кредитния портфейл на юридическото лице. Това от своя страна дава възможност на лизингополучателя, при необходимост, да кандидатства за банкови кредити. Важно!!! Месечните вноски се признават за разход на фирмата в пълния им размер. "Алианц Лизинг България" АД предлага оперативен лизинг на нови автомобили. Условията за сключване на договор за оперативен лизинг са следните: Документите, с които се кандидатства за одобрение са същите, както и при финансовия лизинг; При получено одобрение клиентът заплаща парична гаранция по договора – 5 месечни вноски. Гаранцията се възстановява на Лизингополучателя след изтичането на договора за оперативен лизинг при изпълнени задължения от негова страна; Уточнява се срока на договора – от 12 до 36 месеца; Уточнява се максималния пробег на автомобила; Лизингополучателят не дължи първоначална вноска; След сключването на договора за оперативен лизинг Лизингополучателят дължи заплащането на следните суми: За застраховки "Автокаско" и "Гражданска отговорност"; Такса обработка и управление на договора (заплаща се еднократно) Вписване в ЦРОЗ, данък превозно средство и такса "Регистрация на МПС"; Относно месечните лизингови вноски "Алианц Лизинг България" АД предлага на своите клиенти два варианта: Първи вариант е т.нар. чист оперативен лизинг, при който Лизингополучателят заплаща ежемесечно наемна вноска. Всички допълнителни разходи се заплащат отделно също от Лизингополучателя; Втори вариант - в месечната вноска се калкулират: Наем на автомобила; застраховките "Автокаско" и "Гражданска отговорност"; разходите за сервизно обслужване.

Алианц Лизинг www.allianzleasing.com »

.
  • 1
.
Реклама
Реклама
Реклама
Facebook
Калкулатори
calc calc calc calc calc calc calc
Полезни линкове